Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
LA 'CARAVANA A GRÈCIA' ESTÀ DISPOSADA A SEGUIR LA SEVA ACCIÓ PER Al CANVI DE POLÍTIQUES.


El 25 de juliol la Caravana a Grècia tornava als seus llocs d'origen després de 10 intensos dies de denúncia de les polítiques migratòries de la Unió Europea.


llegir més

LA 'CARAVANA A GRÈCIA' ESTÀ DISPOSADA A SEGUIR LA SEVA ACCIÓ PER Al CANVI DE POLÍTIQUES.

El 25 de juliol la Caravana a Grècia tornava als seus llocs d'origen després de 10 intensos dies de denúncia de les polítiques migratòries de la Unió Europea. El divendres 29 de juliol  van realitzat una roda de premsa davant del Ministeri d'Assumptes Exteriors.

Segons els portaveus, aquesta iniciativa que va venir motivada per la ràbia de la gent comú,  pretenia visibilitzar el bloqueig de milers de persones a Grècia i recordar que aquestes polítiques s'estan aplicant des de fa dècades al llarg de tot el continent europeu.

"Després del tancament de la ruta dels Balcans i l'acord entre la UE i Turquia, Grècia s'ha convertit en un símbol d'aquesta Europa que sembla haver perdut la seva ànima. Al seu territori romanen encallades milers de persones en el seu trànsit cap a una Europa Fortalesa que tanca les seves fronteres i els tracta com a criminals."

La plataforma 'Caravana a Grècia, obrint fronteres' està disposada a continuar la seva lluita mitjançant el treball en xarxa amb diverses iniciatives ciutadanes perquè el Govern espanyol canviïn les polítiques de refugiats.

Portaveus d'aquest col•lectiu també han criticat l'actitud de sordera de l'executiu nacional i la resta de països de la Unió Europea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar