Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Comunicat de la comissió de drets humans del col.legi d'advocats de les Illes Balears


Comunicat en relació a les actuacions de vulneració dels drets fonamentals del govern turc després del frustat cop d'estat .

llegir més

Comunicat de la comissió de drets humans del col.legi d'advocats de les Illes Balears

Des de la Comissió de Drets Humans de l'il.lustre col.legi d'advocats de Balears, condemnem enèrgicament aquesta política del govern turc i l'actitud dèbil i quasi pasiva de les institucions de la Unió Europea al respecte, i instam a dit Govern a que torni a respectar els compromisos contrets en relació a la normativa internacional de protecció dels drets humans, garantint immediatament la presunció d'innocència, la integritat física dels detinguts, la interdicció de qualsevol arbitrerietat i la garantia pública dels drets de llibertat d'expresió, reunió i control judicial de tots els actes executius.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar