Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
  8 oct acció: Els drets humans NO tenen fronteres Des de la Plataforma Benvinguts Refugiats Menorca denunciem aquesta falta de voluntat política i exigim al govern de l'estat el compliment dels drets humans en les fronteres i visat humanitari ja, per garantir un passatge segur. És per aquest motiu que convoquem per aquest dissabte 8 d´octubre a les 12.00?h una acció al c/ Ses Moreres de Maó.

8 oct acció: Els drets humans NO tenen fronteres

8 oct acció: Els drets humans NO tenen fronteres Un any després dels acords del Govern Espanyol per acollir a persones refugiades, a Menorca NO HA ARRIBAT CAP REFUGIAT.

Es va declarar a premsa en data 7 de febrer del 2016 que Menorca acolliria a principis d´anys entre 20 i 30 refugiats. La falta de voluntat política del Govern Espanyol bloqueja l'arribada d´aquestes persones al nostre país. L´incompliment dels compromisos, provoca un gran patiment de les persones a les fronteres d´Europa.
Instem a les nostres institucions locals a anar més enllà de les declaracions d´intencions. Menorca es va declarar Terra d´Acollida amb el suport de tots els grups polítics. Més enllà de les paraules els fets ens remeten a la vulneració constant de drets a les nostres fronteres per part del Govern Espanyol.

Des de la Plataforma Benvinguts Refugiats Menorca denunciem aquesta falta de voluntat política i exigim al govern de l'estat el compliment dels drets humans en les fronteres i visat humanitari ja, per garantir un passatge segur. És per aquest motiu que convoquem per aquest dissabte 8 d´octubre a les 12.00?h una acció al c/ Ses Moreres de Maó.

Ús esperem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar