Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
  Xerrada La realitat de les persones refugiades al Mediterrani El proper divendres 14 d'octubre a les 20h a la biblioteca pública de Maó amb Emmanouil Vournous, batle de l'illa de Chios i Mª Jesús Vega, portaveu d'ACNUR. Ambdós compartiran la seva visió sobre quina és la situació de les persones que busquen refugi a Europa un any després de la firma dels acords de reubicació.Xerrada La realitat de les persones refugiades al Mediterrani

Xerrada La realitat de les persones refugiades al MediterraniEl proper divendres 14 d'octubre a les 20h a la biblioteca pública de Maó tindrà lloc la xerrada La realitat de les persones refugiades al Mediterrani amb Emmanouil Vournous, batle de l'illa de Chios i Mª Jesús Vega, portaveu d'ACNUR.
Ambdós compartiran la seva visió sobre quina és la situació de les persones que busquen refugi a Europa un any després de la firma dels acords de reubicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar