Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
  20N Dia dels Drets dels Infants L'Ajuntament de Ciutadella organtiza diferents activitats sobre infància, conflicte i migracions. Us convidam a participar-hi!!!

20N Dia dels Drets dels Infants

20N Dia dels Drets dels InfantsDivendres 18 de novembre
19.30h- Inici de les activitats amb la penjada d'un mural a diferents edificis municipals amb el retrat d'un infant refugiat i amb la paraula "Why?" (Per què?), pintat per la il·lustradora barcelonina Carme Solé Vendrell, i la lectura per part dels membres del Club de Lectura Juvenil de la biblioteca d'un escrit al voltant d'aquest mural i els drets dels infants. A les 19.30h a fora de la Casa de Cultura. Aquesta acció s'emmarca dins una campanya que pretén fer presents els drets dels infants refugiats i en situació de crisi en un dia com aquest. Si us voleu sumar a aquesta campanya, us fema arribar la imatge del retrat de l'infant del mural perquè la pogueu descarregar per difondre i mostrar-la públicament durant aquests dies allà on trobeu que pot ser vista per altres persones (a les balconades, al cotxe, a les carpetes del treball...).

20h-Infància. Conflicte i migracions. Xerrada a càrrec de Silvia Casanovas d'UNICEF. Sala d'Actes de la Casa de Cultura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar