Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
  Projecció CAMINS En el marc de la campanya Menorca es mou pels drets de les persones refugiades i migrants aquest divendres 25 de novembre a les 21h es projectarà a la Sala del Centre Cultural Sa Bolla (Sant Lluís) el documental CAMINS. El viatge de les persones refugiades.

Projecció CAMINS

Projecció CAMINSEn el marc de la campanya Menorca es mou pels drets de les persones refugiades i migrants aquest divendres 25 de novembre a les 21h es projectarà a la Sala del Centre Cultural Sa Bolla (Sant Lluís) el documental CAMINS. El viatge de les persones refugiades.

CAMINS. El viatge de les persones refugiades
Camins és un documental multimèdia encaminat a la sensibilització per donar llum i veu a la situació a les persones refugiades. La principal motivació és mostrar una petita realitat del dia a dia d’aquestes persones en la seva arribada a Europa.
Mitjançant entrevistes enregistrades sobre el terreny la tardor del 2015 entre l’Illa de Lesbos (Grècia) i la frontera de Macedònia amb Sèrbia, mostra uns dels itineraris més habituals per les persones refugiades per dirigir-se cap al nord d’Europa. De la mà de protagonistes anònims que ens expliquen el seu recorregut i motivació per voler anar a Europa, els seus objectius, així com els problemes que tenen en el seu país d’origen opdem apropar-nos a aquesta complexe realitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar