Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
  Trobada amb Leila Nachawati Divendres 27 de gener a les 20h a la biblioteca de Maó trobada amb la periodista, activista i autora del llibes Cuando la Revolución Termine, Leila Nachawati, per parlar sobre la realitat del poble siri.

Trobada amb Leila Nachawati

Trobada amb Leila Nachawati
Leila Nachawati

Activista, escriptora i consultora de comunicació i els drets humans. Dóna classes de Comunicació a la Universitat Carlos III. Des de novembre de 2014, treballa com a oficial de comunicacions per APC.org, una xarxa d'activistes compromesos amb el suport a les organitzacions, moviments socials i individus a través de l'ús de tecnologies de la informació i la comunicació. També forma part de l'equip SyriaUntold, un arxiu digital en el moviment civil de Síria i el seu contingut creatiu i artístic. Va ser llançat per un grup de periodistes sirians, escriptors, programadors i dissenyadors amb base a Síria i a l'estranger. Escriu sobre la promoció dels drets humans, les amenaces contra la llibertat d'expressió i la dimensió social de la tecnologia per a diversos mitjans com ara Global Voices en Español, Global Voices Advocacy, Al-Jazeera, El Mundo, i Eldiario.es. També ha treballat com a investigadora per a projectes com  l'Índex de web, que analitza l'estat de la Internet per país i àmbit d'aplicació.

Cuando la revolución termine
Cuando la revolución termine aporta una mirada humana, horitzontal i necessària al conflicte siri. És un tapís de diferents històries que transcorren entre Madrid i Síria entre el 2011 i el 2014. Els seus protagonistes formen part de la joventut que va abraçar les esperances de la primavera àrab enfrontant-se a la brutalitat del règim de Bachar el Asad i apostant per la democràcia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar